Termék kategóriák

Mindig van egy közeli átvételi pontunk!

Bosch Tronic Heat 3500 12 kW Fali elektromos fűtőkazán

24 kW, 50 dB zajszint, "C"+"B" energia osztály

311 990 Ft‎/db

Gyártói cikkszám

Készlet

Kiszerelés
db
Szükséges mennyiség
Csomagolás szerinti mennyiség

db

Ár:

Összehasonlításhoz ad

Leírás

Az alábbiakban részletesen bemutatjuk a Bosch Tronic Heat 3500 12 kW falra szerelhető elektromos fűtőkazánt, mely kiváló választás lehet otthonod fűtésére és melegvízellátására egyaránt.

A Bosch Tronic Heat 3500 12 kW elektromos kazán a legmodernebb technológiával készült, amely biztosítja a kiváló hatékonyságot és megbízható működést. Az energiahatékony fűtőberendezés 12 kW-os teljesítménnyel rendelkezik, így hatékonyan fűtheted otthonodat és biztosíthatod a melegvízellátást is.

A kazán falra szerelhető kialakítása különösen praktikus, így nem kell helyet szánnod külön fűtőhelyiségnek. A modern dizájn és a kis méretű kivitel biztosítja, hogy a kazán szinte észrevétlenül illeszkedjen a lakásod bármely pontjába.

A Bosch Tronic Heat 3500 12 kW falra szerelhető elektromos fűtőkazán számos funkcióval rendelkezik, amelyek között megtalálható a vízkőmentesítő rendszer, a beépített biztonsági szelep, valamint a biztonsági termostat is, amely biztosítja a fűtőkazán biztonságos működését. Emellett a kazán könnyen kezelhető, így könnyedén beállíthatod a megfelelő hőmérsékletet.

A Bosch Tronic Heat 3500 12 kW elektromos kazán kiváló minőségű anyagokból készült, így hosszú élettartammal és megbízható működéssel rendelkezik. A kazán karbantartása rendkívül egyszerű és könnyen elvégezhető.

Összességében a Bosch Tronic Heat 3500 12 kW falra szerelhető elektromos fűtőkazán egy kiváló választás lehet otthonod fűtésére és melegvízellátására egyaránt. Modern dizájnja és kis méretű kivitele mellett számos biztonsági funkcióval és könnyű kezelhetőséggel rendelkezik, így biztosítva a hatékony és megbízható működést.

Figyelem!

Igyekszünk teljes precizitással rögzíteni a termékek műszaki paramétereit, viszont néha mi is hibázunk vagy akár a gyártóink is változtathatnak a termékeik műszaki paraméterein.
Eltérés esetén minden esetben a gyártó által megadott paraméterek érvényesek!

Műszaki adatok

Gyártó
Bosch
Elhelyezés
fali
Típus
fűtéshez
Fűtés energia osztály
D
Működtetés
elektromos

Csomagolási adatok

Csomagszám (db)
1
Csomag súly (kg)
24,95
Csomag mélység (cm)
75
Csomag szélesség (cm)
38
Csomag magasság (cm)
30,5
Csomagolás típusa
doboz
Kötelező szállítási irány
van
Futáros szállítás
igen
Csomag térfogat (m3)
0,086925

Hasonló termékek

Mások ezt is választották

Értékelések

Nincsenek vevői hozzászólások jelenleg

Írd meg véleményed

Bosch Tronic Heat 3500 12 kW Fali elektromos fűtőkazán

Bosch Tronic Heat 3500 12 kW Fali elektromos fűtőkazán

24 kW, 50 dB zajszint, "C"+"B" energia osztály

Írd meg véleményed

Termékek