Termék kategóriák

Mindig van egy közeli átvételi pontunk!

Fernox TF1 Total mágneses iszapleválasztó 1" + Protector+Filter Fluid 500 ml

Nagy teljesítményű, műanyag kompozitból készült

48 390 Ft‎/db

Gyártói cikkszám

Készlet

Kiszerelés
db
Szükséges mennyiség
Csomagolás szerinti mennyiség

db

Ár:

Összehasonlításhoz ad

Leírás

Fernox TF1 Total mágneses iszapleválasztó + Protector+Filter Fluid

A TF1 Total Filter ideális a kis és szűk helyeken történő alkalmazásra. Belsejében hidrociklonikus hatást keltve erős neodiniummágnessel és szűrővel fogja meg a rendszerben keringő mágneses és nem mágneses szennyezőanyagokat. Precíziós megmunkálású műanyag-kompozitból készült. Leengedő szelepén kesztül gyorsan, szétszerelés nélkül tisztítható.

Nagy teljesítményű beépített rendszerszűrő

500 ml Fernox Protector+Filter Fluid mellékelve

Egyedi működés, eltávolítja a mágneses és nem mágneses szennyeződéseket

Minden szelep és szerelvény mellékelve

Termékkód

Méret

62137

22 mm

62146

28 mm

62147

3/4"

62148

1"

Kiegészítő információk

A TF1 Total Filter nagy szilárdságú üvegszálas polimerből készül, amely jó hidrolízis- ellenállással rendelkezik, valamint ellenálló a töréssel és a kopással szemben is. A polimer megfelelő a központi fűtési rendszerekben használt glikolhoz és egyéb adalékanyagokhoz.

A TF1 Total Filter-t úgy tervezték, hogy a magas begyűjtési hatékonyság mellett minimális legyen a nyomásveszteség. Az egyedi Hydrocyclone, a mágneses egység, illetve az alacsony áramlási sebességű terület úgy került kialakításra, hogy a szűrő megfelelően begyűjthesse a rendszer szennyeződéseit, miközben nincs hatással a fűtési rendszer többi részére.

A TF1 Total Filter-ben számos kiváló minőségű alkatrész található, amelyek biztosítják a szűrő optimális teljesítményét. Az összes leválasztószelep úgy kerül kialakításra, hogy a felhasználók könnyedén működtethessék őket kézzel, miközben biztonságos kapcsolatot biztosítanak a rendszerrel és az erős szervizponttal. A mágnes prémium minőségű neodímium felhasználásával készült, amely a robosztus szűrőegységgel együtt biztosítja a szennyeződések folyamatos begyűjtését.

Alkalmazás, szerelés és adagolás

A TF1 Total Filter közvetlenül csatlakoztatható a csővezetékhez a rendelkezésre álló szerelvények segítségével. A TF1 Total Filter 24 eltérő irányban szerelhető fel az egyedülálló be-/kimeneti mechanizmusának köszönhetően. A TF1 Total Filter (UK védjegyszám: 2448232) egy forradalmi szűrőegység, amely kombinálja a Hydrocyclonic működési elvét egy speciálisan kialakított mágnessel, hogy eltávolíthassa a mágnesezhető és nem mágnesezhető szennyeződéseket a rendszerből, és biztonságosan megtartsa azokat a végleges eltávolításig.

A TF1 Total Filter vízszintes és függőleges csővezetékekre is felszerelhető, a csonkon nyíllal jelzett áramlási iránynak megfelelően. Ideális esetben a szűrőt a kazánhoz visszatérő ágban kell elhelyezni, akár a függőlegestől 45°-kal eltérő pozícióban, ha nincs elegendő hely, vagy az emelési magasság korlátozott.

A Fernox Protector+Filter Fluid javasolt koncentrációja 0,385 %. Egy adagnyi termék alkalmas nagyobb ingatlanok akár 16 radiátorból álló, vagy 130 literes fűtési rendszerének kezelésére, vagy 250 m2-nyi padlófűtési rendszer kezelésére. Nyitott rendszerek esetén adagolja a terméket a tágulási tartályon keresztül. Zárt rendszerek esetén használja a megfelelő adagolási pontot (pl. törölközőszárító, vagy vezetékbe épített szűrő). Alternatív megoldásként használjon megfelelő adagolóedényt, hogy a terméket a rendszerbe juttathassa. Egyvezetékes, indirekt hengerekben, pl. „Primatic” vagy hasonló, ivóvízhez használható vegyszer használata javasolt. A kezeletlen vagy üledékes rendszer alapos tisztítását és öblítését javasoljuk a BS 7593:2019 és Benchmark szerint, amelyhez a Fernox Cleaner F3/F8-at ajánljuk, mielőtt a Fernox Protector+ Filter Fluidot használná, mivel a szennyeződések károsíthatják a rendszert. A Fernox Protector+Filter Fluidot a Fernox TF1 Filter termékcsaláddal vagy más beépített szűrőkkel kell használni. Mikrofuratú rendszerek használata nem javasolt.

A Fernox Protector+Filter Fluid egy fejlett korróziógátló, amely egyesíti a korróziógátló és diszpergens tulajdonságokat. Kifejezetten a korróziós lerakódások és szennyeződések felhalmozódásának megakadályozására szolgál a központi fűtési rendszerekben, a szennyeződéseket közvetlenül a beépített szűrőbe juttatja (például a Fernox TF1 Filter termékcsaládba tartozó) a gyors eltávolítás érdekében. Ez lehetővé teszi a rendszerek még hatékonyabb működtetését azáltal, hogy minimalizálja a törmelékek lerakódását olyan alacsony áramlási sebességű területeken, mint a radiátorok, ami egyébként hideg foltokat okoz, és elősegíti újabb korrózió kialakulását a törmelék alatt.
A Protector+ Filter Fluid hosszú távú védelmet nyújt a lakóépületek központi fűtési rendszereiben a belső korrózióval és a vízkőképződéssel szemben. Kiválóan alkalmas minden kazántípushoz, radiátorhoz és csővezeték- rendszerhez. A Protector+Filter Fluid kompatibilis a fűtési rendszerekben használatos összes fémmel és anyaggal Minden víztípushoz használható, legyen szó lágyított vagy akár ionmentes vízről. A Protector+Filter Fluid úgy került kialakításra, hogy kategóriájában a legjobb pH-puffer-képességgel rendelkezik, így képes a víz pH értékét 6,5 – 8,5 között tartani, ami optimális a vegyes fémekből készült rendszerek védelmére. A BS 7593:2019-nek való megfelelés érdekében a Protector+Filter Fluid szintjét évente ellenőrizni kell. A termék koncentrációja könnyen mérhető a helyszínen, amelyhez használja a Fernox Protector Test Kit-et vagy a Fernox Water Quality Test postai szolgáltatást. A BS 7593:2019 szerint a rendszereket 5 év elteltével újra fel kell tölteni az adott anyaggal, vagy laboratóriumi tesztet kell elvégezni, mint például a Fernox Water Quality Test.

Hatékonyság

Megfelelő folyadékok:
Víz
Gátlószerrel kezelt glikol- oldatok
Fernox termékek/ Rendszeradalékok
Glikol maximális aránya – 50%

Maximális üzemi nyomás – 50 L/min
Maximális üzemi hőmérséklet – 100°C
Befogási arány – Akár a rendszerszennyeződések 100%-a

Működési elv

A szennyezett víz a csonkon keresztül beérkezik a szűrőbe, amely magával hozza a szuszpenzió által feloldott rendszerszennyeződéseket és részecskéket. Ez a szennyeződés, beleértve az olyan szennyeződéseket is, mint a vas- oxid, áthalad a csonkon, egyenesen a szűrő házába.

A TF1 Total Filter Hydrocyclonic szűrést alkalmaz. A Hydrocyclone egy olyan statikus eszköz, amely centrifugális erőt fejt ki egy folyadékra, hogy kiválassza a benne található részecskéket.
A Hydrocyclonic egységet úgy tervezték, hogy a beáramló folyadék sebességét forgó mozgássá alakítsa. A víz belép a szűrőbe, majd körbe és a lenti kimeneti nyílás felé kezd el forogni, miközben magával viszi a részecskéket. A szűrő úgy került kialakításra, hogy az alsó részénél az áramlás lelassuljon, ahol a nehezebb részecskék lerakódnak.
A TF1 Total Filter-ben a Hydrocyclone-t úgy optimalizálták, hogy mind a mágnesezhető, mind pedig a nem mágnesezhető anyagok szűrése maximális legyen.
Amint a víz áramlása elérte a szűrő alját ismét felfelé mozog

Figyelem!

Igyekszünk teljes precizitással rögzíteni a termékek műszaki paramétereit, viszont néha mi is hibázunk vagy akár a gyártóink is változtathatnak a termékeik műszaki paraméterein.
Eltérés esetén minden esetben a gyártó által megadott paraméterek érvényesek!

Műszaki adatok

Gyártó
Fernox

Csomagolási adatok

Csomagszám (db)
1
Csomag súly (kg)
2,65
Csomag mélység (cm)
33,5
Csomag szélesség (cm)
23
Csomag magasság (cm)
11
Csomagolás típusa
doboz
Kötelező szállítási irány
nincs
Futáros szállítás
igen
Csomag térfogat (m3)
0,0084755

Hasonló termékek

Értékelések

Nincsenek vevői hozzászólások jelenleg

Írd meg véleményed

Fernox TF1 Total mágneses iszapleválasztó 1" + Protector+Filter Fluid 500 ml

Fernox TF1 Total mágneses iszapleválasztó 1" + Protector+Filter Fluid 500 ml

Nagy teljesítményű, műanyag kompozitból készült

Írd meg véleményed

Termékek