Vegye igénybe saját, az egész országra kiterjedő kiszállítási szolgáltatásunkat vagy használja az ingyenes ÁTVÉTELI PONTJAINKAT!

A megvásárolt termékeket a következő módon veheti át:

Szállítási cím Raktáron lévő termék esetén Nem raktári termék esetén
Személyes átvétel átvételi pontjainkon

2045 Törökbálint, Depo
(nyitva tartás:
H-P 8:00-16:30)
azonnal átvehető** Terméknél megadott szállítási határidő szerint*
1135 Budapest, Szegedi út 57.
(nyitva tartás:
H-P 8:00-16:30)
1-2 munkanap Terméknél megadott szállítási határidő szerint*
Házhoz szállítás 1-5 munkanap Terméknél megadott szállítási határidő* + 1-5 munkanap

*A terméknél megadott szállítási határidő minden esetben tájékoztató jellegű, minden rendelés leadás után pontosításra kerül!
** A rendelés átvehető állapotát visszaigazoló email után!

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK

A termék(ek) kiszállítását a mindeNET Hungary Kft. saját gépjárműparkjával vagy az alábbi szállítókkal végzi Magyarország egész területén:

  • GLS
  • NOZO-DUO
  • Sprinter
  • gyártók által megbízott szolgáltatók

A webáruházba leadott rendelésekre az alábbi szállítási költségek vonatkoznak:

Termék súlya Bruttó szállítási díj/db* Megjegyzés
normál futáros szállítás
2 kg alatt 2 190 Ft Kivétel, ha bármelyik hosszmérete meghaladja a 200 cm-t, vagy az oldalhosszak összege nagyobb mint 300 cm az alábbi képlet szerint (1 x Hossz + 2 x Szél + 2 x Mag), akkor az XXL szállítási díjjal kell számolni. Ha 100 kg feletti termékről vagy olyan csomagolású termékről van szó, amit  futárral nem lehet szállítani, csak a raklapos szállítás jöhet szóba.
2-3 kg 2 390 Ft
3-5 kg 2 490 Ft
5-10 kg 2 790 Ft
10-15 kg 3 090 Ft
15-20 kg 3 490 Ft
20-25 kg 3 790 Ft
25-30 kg 3 990 Ft
30-40 kg 4 690 Ft
XXL szállítás
40-80 kg 9 590 Ft Kivétel, ha bármelyik hosszmérete meghaladja a 250 cm-t, vagy az oldalhosszak összege nagyobb mint 300 cm az alábbi képlet szerint (Hossz + Szél + Mag), vagy olyan csomagolású termékről van szó, amit  futárral nem lehet szállítani, akkor a raklapos szállítási díjjal kell számolni.
80-100 kg 13 290 Ft
Raklapos szállítás
100 kg felett 15 290 Ft

*A Szolgáltató a szállítási díj változtatásának jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja.

Abban ez esetben, ha utánvét fizetési mód kerül kiválasztásra, a rendelési érték 1,5%-át, de minimum 990 Ft UTÁNVÉT KEZELÉSI DÍJ összeget számolunk fel.

Az utánvétes fizetési módnál ellenőrizze, hogy a rendelés összegét a bankkártyájával biztosan ki tudja egyenlíteni! Van megfelelő nagyságú vásárlási limitje és rendelkezésre áll akkora összeg a bankkártyához tartozó számláján!

A Szolgáltató a megrendelt és házhoz szállítani kért árut díjmentesen házhoz szállítja saját szállítóeszközzel vagy szállítmányozó cég igénybevételével, ha az adott megrendelés bruttó értéke eléri a Weboldalon mindenkor közzétett, díjmentes szállítást biztosító összeget. A díjmentes szállítást biztosító összeget el nem érő kiszállítással megjelölt megrendelések esetén a fuvardíjat az Ügyfél viseli oly módon, hogy a fuvardíj a számlán feltüntetésre kerül.

Ha egy Ügyféltől azonos napon több megrendelés is érkezik, ezek a házhoz szállítás díja szempontjából külön kerülnek figyelembevételre és csak a díjmentes szállítást biztosító értéket meghaladó megrendelések házhoz szállítása ingyenes. Amennyiben az Ügyfél a második rendelés leadásakor jelzi és erre a Szolgáltató visszajelzése alapján, még van lehetőség, a Szolgáltató összevonhatja a megrendeléseket, a már elindított csomagok utólagos összevonására nincs mód.

A házhoz szállítási szolgáltatásunk keretében a termékek szállítása a rendeléskor megadott magyarországi cím telekhatáráig történik. A megrendelt termékek telekhatáron belüli, emeletre vagy lépcsőházban történő mozgatására, a termékek terjedelme és súlya miatt nincs lehetőségünk. A termékek telekhatáron belüli, emeletre vagy lépcsőházban történő mozgatásáról minden esetben a Megrendelő feladata gondoskodni.

Szolgáltató a rendelés teljesíthetőségét követően egyeztet az Ügyféllel a kiszállítási lehetséges időpontjáról, mely nem konkrét időpontra vonatkozik, hanem szállítási intervallum meghatározására. Meghatározott órára történő kiszállítást a Szolgáltatónak nem áll módjában vállalni. A termékek kiszállítása munkanapokon 8:00-17:00 óra közötti időszakban történik. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű olyan címet megadni, amin mindig tartózkodik olyan személy, aki jogosult az átvételre. A szállítás napon belüli időpontjára sajnos nincs ráhatásunk.

A termékeknél közölt szállítási határidők kizárólag tájékoztató jellegűek, a tényleges szállítási határidő minden esetben a termékek magyarországi raktárkészletétől és a kiválasztott szállítási módtól függ. Személyes átvétel esetén az átvételi pontjainkon a termékeknél feltüntetett szállítási időhöz +1-6 munkanappal kell számolni, mely a túrajáratainkhoz igazodik. Házhoz szállítás esetén a termékeknél feltüntetett szállítási időhöz +1-3 munkanappal kell számolni, mely a logisztikai partnerünk kiszállításához igazodik.

A szállítás díjmentessége -amennyiben a szállítmány díjmentességének feltételei adott- csak egyszeri szállításra vonatkozik. A kiszállított, de a megrendelő által át nem vett szállítmány vagy a visszaküldött csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük! Ebben az esetben a megrendelő köteles a szállítási díjat megtéríteni, amely kifizetéséig a mindeNET Hungary Kft. a rendelés újbóli kiszállítását visszatartja. Rendelés lemondása esetén (maximum a szállítás előtti 2 munkanappal) a megrendelőnek visszatérítendő, már kifizetett rendelési összegből a mindeNET Hungary Kft. a szállítási díjat levonva téríti meg.

A megrendelt terméket - az Ügyfél megrendelése alapján - személyesen is átveheti a Szolgáltatóval szerződésben lévő Vállalkozások telephelyein, melyek listáját az átvételi pontok oldalon talál meg.

A Weboldalon megrendelt szolgáltatásokat a Szolgáltató az Ügyfélnek e-mailben küldött rendelési visszaigazolásban szereplő helyszínen teljesíti.

A Szolgáltató a szállítási díj változtatásának jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja.

Vegye figyelembe, hogy a megrendelt termékek beszereléshez a szakembert csak a termék(ek) hiánytalan és sérülésmentes állapotban történő megérkezését követően szervezzék, mivel ellenkező esetben ezzel kapcsolatban kártérítési igényét nem tudjuk elfogadni!

A rendelés kiszállításakor ellenőrizze annak mennyiségi megfelelőségét és a csomagolás sértetlenségét! Abban az esetben, ha bármilyen sérülést tapasztal a küldemény csomagolásán, vagy már olyan jellegű a csomagolás sérülése, amely akár a becsomagolt termék sérülésére is okot ad, akkor mindenféleképpen -még átvétel előtt- készítsenek a futárral jegyzőkönyvet, amelyre később hivatkozni lehet. Ilyen esetben jogában áll súlyos sérülésre hivatkozva a küldemény átvételét is megtagadni.

Amennyiben a kiszállított termékek csomagolása ép úgy a termékek kicsomagolására a Szállítmányozó jelenlétében nincs lehetőség, mivel a Szállítmányozók erre nem kötelezhetőek, mind a szoros kiszállítási munkarend, mind a részükről nem elvárható műszaki ismeretek hiánya miatt.

Sérült küldemény esetén a további kárügyintézés és a panasz elfogadásának alapvető feltétele, hogy a Megrendelő és a Szállítmányozó aláírásával elkészített jegyzőkönyv mellett a szállítólevélen is tüntessék fel, hogy „a termék sérülten érkezett”. Ha megtagadja az átvételt, akkor írják rá a csomagra is, hogy „átvételt sérülés okán megtagadta”.

Ha a Megrendelő a küldeményt sérülten, de jegyzőkönyv nélkül veszi át, vagy fent leírtakat nem teljesíti sérülés esetén, akkor már sem a Szállítmányozó, sem pedig a Szolgáltató nem tudja a panaszt befogadni, mivel ekkor már nem igazolható egyértelműen a szállítási sérülés, vagyis a terméken keletkezett sérülés helye, módja és ideje.

Káresemény bejelentése: info@mindenet.hu email címen.

Sikertelen kiszállítás esetén -legyen az bármelyik szállítmányozó-, és ezáltal a megrendelés nem teljesítése nem róható fel az Eladó részére abban az esetben, ha

  • a megrendelő által megadott szállítási cím nem megközelíthető a szállítmányozó által használt gépjárművek bármelyikével,
  • a megrendelő hibás szállítási címet, telefonszámot, email címet adott meg az Eladó részre,
  • a megrendelő egyéb saját hibája, problémája okán nem veszi át a küldeményt.

Ha a szállítási cím behajtási engedély köteles területen fekszik, szükséges megadni a szállítási címre vonatkozó esetleges súlykorlátozás tényét. A megbízott logisztikai cég a behajtási engedélyt 10.000,- Ft+áfa díj ellenében beszerzi, ilyen esetben a kiszállítási idő 3 nappal meghosszabbodhat.

A szállítási sérülések vagy hiányosság elbírálására minden szállítmányozónál egyedileg kerül sor, ezért ezeket már a rendelés átvételekor jegyzőkönyv felvételével együtt jelezni kell az Szolgáltató felé is!

A mindeNET Hungary Kft. minden esetben meggyőződik arról, hogy a feladott áru sértetlen és a csomagolás megfelelő, melyről fénykép vagy videofelvételt is készíthet. Amennyiben a küldemény törékeny, sérülékeny, illetve a tartalom jellege a különleges adatkezelést indokolja, abban az esetben az Eladó a küldemény feladásakor egyértelműen rögzíti és feltünteti a címiraton a „sérülékeny, törékeny” feliratot, biztosítva ezáltal a tőle elvárható kellő körültekintést a szállításból adódó esetleges sérülések elkerülése érdekében.

Ha a részleges pontatlanság vagy a megsérülés a kézbesítéskor azonnal nem ismerhető fel, azt a kézbesítéstől számított 3 munkanapos jogvesztő határidőn belül tudja Ön, mint Vevő az adott futárszolgálathoz vagy Cégünkhöz írásban bejelenteni.

Minderre tekintettel felhívjuk minden Vásárlónk figyelmét, hogy az áru átvételét követő 3 munkanapon belül minden esetben vizsgálja át az árut, hogy az a szállításkor nem sérült vagy nem hiányos, mivel a szállításból eredő kár érvényesítésére kizárólag ezen 3 munkanapon belül van lehetőség. A kárigény elbírálásához a teljes küldeményt – a tartalmat a teljes belső és külső csomagolással együtt – kell a szállítmányozó rendelkezésére bocsátani, így azt közvetlenül a Vevő tudja eljuttatni a szállítmányozóhoz.

A rendelés térítésmentes átvételére 5 munkanapon belül van lehetősége!

Ezen túl, ha még nem fizetett rendelés esetén automatikusan törlésre kerül! A már kifizetett rendelések esetén, a rendelés tarolására munkanaponként bruttó 1000 Ft tárolási költséget számíthatunk fel!

Az áruban a szállításból eredően bekövetkezett károkért a mindeNET Hungary Kft. felelősséget nem vállal.

ISMÉTELT KISZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK

Termék súlya Bruttó szállítási díj/db** Megjegyzés
normál futáros szállítás
2 kg alatt 1 890 Ft Kivétel, ha bármelyik hosszmérete meghaladja a 200 cm-t, vagy az oldalhosszak összege nagyobb mint 300 cm az alábbi képlet szerint (1 x Hossz + 2 x Szél + 2 x Mag), akkor az XXL szállítási díjjal kell számolni. Ha 100 kg feletti termékről vagy olyan csomagolású termékről van szó, amit  futárral nem lehet szállítani, csak a raklapos szállítás jöhet szóba.
2-3 kg 2 090 Ft
3-5 kg 2 190 Ft
5-10 kg 2 390 Ft
10-15 kg 2 690 Ft
15-20 kg 2 990 Ft
20-25 kg 3 290 Ft
25-30 kg 3 490 Ft
30-40 kg 4 090 Ft
XXL szállítás
40-80 kg 9 590 Ft Kivétel, ha bármelyik hosszmérete meghaladja a 250 cm-t, vagy az oldalhosszak összege nagyobb mint 300 cm az alábbi képlet szerint (Hossz + Szél + Mag), vagy olyan csomagolású termékről van szó, amit  futárral nem lehet szállítani, akkor a raklapos szállítási díjjal kell számolni.
80-100 kg 13 290 Ft
Raklapos szállítás
100 kg felett 15 290 Ft

**A Szolgáltató az ismételt szállítási díj változtatásának jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja.

MPL SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK

2024. március 28-tól a webshopoknak kötelezően fel kell ajánlaniuk az MPL szállítási lehetőséget is:

Termék súlya Bruttó MPL szállítási díj/db*** Bruttó kezelési költség/db**** Megjegyzés
MPL házhozszállítás
10 kg alatt 1 990 Ft 10 000 Ft Kivétel, ha bármelyik hosszmérete meghaladja a 200 cm-t, vagy az oldalhosszak összege nagyobb mint 300 cm az alábbi képlet szerint (1 x Hossz + 2 x Szél + 2 x Mag), vagy olyan csomagolásban van, ami normál futáros szállítással nem megoldható, akkor az MPL szállítás nem lehetséges.
10-20 kg 2 990 Ft
20-40 kg 5 990 Ft
MPL Csomagautomatába szállítás
20 kg alatt 990 Ft 10 000 Ft Kivétel, ha az oldalméretek meghaladják az 50 x 31 x 35 cm-t.
MPL Posta Pontra szállítás
20 kg alatt 990 Ft 10 000 Ft Kivétel, ha az oldalméretek meghaladják az 50 x 31 x 35 cm-t.

***A Szolgáltató a szállítási díj változtatásának jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja.
****A kezelési költség tartalmazza a postára beszállítás és az esetleges kiegészítő csomagolás díját is.